Glomazni otpad

BRINE VAS KAMO S GLOMAZNIM OTPADOM? 

Predajte ga besplatno u RECIKLAŽNO DVORIŠTE ili ispunite Zahtjev za odvoz glomaznog otpada i mi ćemo ga preuzeti!

ODVOZ glomaznog otpada obavlja se BEZ NAKNADE u količini do 2 m3, jednom godišnje, po ispunjenju Zahtjeva, za svakog korisnika koji:

  • koristi javnu uslugu prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada u kategoriji kućanstva
  • ima podmirene obveze prema davatelju usluge

Ukoliko ne zadovoljavate gore navedene kriterije, uslugu odvoza glomaznog otpada naplaćujemo prema važećem cjeniku.

Primopredaja glomaznog otpada vrši se radnim danom od 7:00 do 15:00 sati. Obavijestiti ćemo Vas dan prije dolaska, a naš vozač kontaktirati će Vas o točnom terminu primopredaje. Glomazni otpad pripremite na prikladno mjesto na adresi obračunskog mjesta. Korisnik je dužan prisustvovati primopredaji, ukoliko nije u mogućnosti, zamijeniti ga može netko od ukućana.

ŠTO NE ODLAGATI S GLOMAZNIM OTPADOM?

Elektronski otpad, građevinski materijal (šuta, crijep i sl.), opasan otpad, odrezane grane i grmlje, gume, pepeo, otpadna ulja, boje i lakove, komunalni otpad, selektivni otpad (papir, plastika i staklo).

Besplatno otpadne gume odnesite kod vulkanizera, stare akumulatore u prodavaonice auto dijelova, staro motorno ulje, nauljenu ambalažu, filtre i slično u odgovarajuće spremnike na benzinskim postajama, a za preuzimanje električnog i elektroničkog otpada nazovite FRIGOMATIC ECO 099/ 2393-929. 

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 052 619 032 ili na e-mail zeljko.grzinic@usluga-pazin.hr