Glomazni otpad

BRINE VAS KAMO S GLOMAZNIM OTPADOM? 

Predajte ga BESPLATNO u RECIKLAŽNO DVORIŠTE ili ispunite Zahtjev za odvoz glomaznog otpada i mi ćemo ga preuzeti!

ODVOZ glomaznog otpada obavlja se BEZ NAKNADE u količini do 2 m3, jednom godišnje, po ispunjenju Zahtjeva, za svakog korisnika koji:

  • koristi javnu uslugu prikupljanja miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada u kategoriji kućanstva
  • ima podmirene obveze prema davatelju usluge

Ukoliko ne zadovoljavate gore navedene kriterije, uslugu odvoza glomaznog otpada naplaćujemo prema važećem cjeniku.

Primopredaja glomaznog otpada vrši se radnim danom od 07.00 do 15.00. sati. Obavijestiti ćemo Vas dan prije dolaska, a naš vozač kontaktirati će Vas o točnom terminu primopredaje. Glomazni otpad pripremite na prikladno mjesto na adresi obračunskog mjesta. Korisnik je dužan prisustvovati primopredaji, ukoliko nije u mogućnosti, zamijeniti ga može netko od ukućana.

ŠTO NE ODLAGATI S GLOMAZNIM OTPADOM?

Elektronski otpad, građevinski materijal (šuta, crijep i sl.), opasan otpad, odrezane grane i grmlje, gume, pepeo, otpadna ulja, boje i lakove, komunalni otpad, selektivni otpad (papir, plastika i staklo).

BESPLATNO otpadne gume odnesite kod vulkanizera, stare akumulatore u prodavaonice auto dijelova, staro motorno ulje, nauljenu ambalažu, filtre i slično u odgovarajuće spremnike na benzinskim postajama, a za preuzimanje električnog i elektroničkog otpada nazovite FRIGOMATIC ECO 099/ 2393-929. 

Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 052 619 032 ili na e-mail zeljko.grzinic@usluga-pazin.hr