Mjere zaštite od širenja epidemije bolesti uzrokovane novim koronavirusom COVID-19

Trgovačko društvo Usluga d.o.o. Pazin, slijedom pojave prvih slučaja obolijevanja od COVID-19 u Istarskoj županiji i širenja epidemije u susjednoj Italiji, a u svrhu sprečavanja pojave epidemije na području pružatelja usluge, uvodi sljedeće mjere zaštite:

  1. Do daljnjega se obustavlja održavanje redovitog mjesečnog sajma u Pazinu (koji je bio predviđen za 7. travanj).
  2. Do daljnjega će posebne mjere biti na snazi i prilikom posljednjih ispraćaja pokojnika na grobljima Grada Pazina i Općina Cerovlje, Gračišće, Karojba, Tinjan, Motovun, Lupoglav i Sveti Petar u Šumi, kojima upravlja Usluga d.o.o.. Pogrebi i ispraćaji će se održavati isključivo u krugu obitelji.
  3. Do daljnjeg bit će obustavljen rad sa strankama u upravi Društva na adresi Šime Kurelića 22 i  u uredu za parkirališne usluge u ulici Družbe Sv. Ćirila i Metoda 4, te će se isti obavljati telefonskim i elektroničkim putem.

Mjere su usklađene s preporukama Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije, te gradskog stožera Civilne zaštite.

Mjere su u skladu s njihovom preporukom da se do daljnjega odgode sva okupljanja stanovništva na otvorenom i zatvorenom prostoru, kao i odlukom da se obustave sva kulturna i sportska događanja u Istarskoj županiji do 14. travnja 2020. godine. 

Molimo javnost za razumijevanje i suradnju kako bismo zajedničkim trudom minimalizirali opasnosti koje uzrokuje epidemija ove bolesti.

S poštovanjem, 

Usluga d.o.o.