Električne čistilice postale su pravi hit, a u prve dvije godine prodaje nabavili su ih gradovi kao što su Opatija, Cres, Rab, Senj, Đakovo, Bjelovar, Makarska, Novalja, Lopar na otoku Rabu i mnogi drugi.

Od sada i Grad Pazin nalazi se u društvu gradova kojima je nulta emisija štetnih plinova i tihi rad u urbanom dijelu grada prioritet. 

Čistilica­ TSM Itala135 je idealan stroj za čišćenje pješačkih nogostupa, uskih ulica u centru grada te za sve slične površine gdje su dimenzije i oblik stroja od presudne važnosti. Ovaj ekonomičan stroj odlično obavlja poslove čišćenja te zamjenjuje do 4 radnika u istom obujmu posla, s kapacitetom čišćenja od 5500 m2/h. Strojem se uspješno čiste površine od raznih vrsta otpada kao npr. opušci cigareta, otpadni papir, boce, PVC čaše, iglice bora, pijesak, lišće i ostalo.
Sustav čišćenja je sinergija usisavanja i mehaničkog pometanja. Stroj je opremljen središnje postavljenom četkom širine 700 mm, 2 prednje rotacione četke promjera 400mm, te sustavom usisavanja koji ima integriran filter za prašinu površine.